"Ik zou zo het bedrijf aan vrienden en kennissen aanbevelen!"

Lucas

Lucas

Leeftijd

39

Opleiding

MTS niveau 4 (techniek)

Functie

Projectleider

Hobby’s

Jaren gevoetbald, nu hardlopen

“Het team dat ik aanspoor zie ik echt als mijn vrienden. Als projectleider ben je toch verantwoordelijk voor jouw team. Ik behandel de mensen, zoals ik zelf behandeld wil worden. Als er een probleem ontstaat, dan doe ik mijn best om dit met de betrokken personen op te lossen en dat lukt meestal wel. Soms is het zelfs nodig om het hele team erbij te betrekken, maar dan gaan we ook pas naar huis als er een oplossing is bedacht. Een stukje wederzijds respect is enorm belangrijk. Ik zie mezelf ook wel als een ‘duwer’ van een team en niet als een ‘trekker’. Als er iemand van de kar afvalt, dan zie ik dat en help ik ze weer terug op de kar. Echt teamwork dus.

In mijn ogen is Oechies sterk en stabiel. Je merkt dat Oechies in de afgelopen jaren enorm gegroeid is en efficiënter is gaan werken. Ook krijg je de vrijheid om je verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Hard werken brengt hier veel kansen met zich mee. Het is echt een stabiele werkgever zonder verrassingen achteraf. Ze denken altijd met je mee als het gaat om cursussen of bijscholing. Ik zou zo het bedrijf aan vrienden en kennissen aanbevelen!

"Wat ik het meest belangrijk vind, is dat er een vertrouwensband is en wederzijds respect"

Het werk bij Oechies is fijn. Mijn team bestaat voornamelijk uit verschillende nationaliteiten met ieder zijn eigen talenten. Het is een stabiele groep met fijne collega’s. Ik zie mijzelf ook niet als iemand die boven het team staat, maar als iemand die graag naast je staat en meedenkt/ -werkt. Een persoonlijke aanpak is voor mij belangrijk en je merkt aan de kwaliteit van de projecten dat het ook werkt. We kijken vooruit en niet achterom. Wat er in het verleden is gebeurd, dat laten we daar. Iedereen verdient een gelijke kans en een stukje menselijkheid.

Zoals ik al eerder zei: We kijken vooruit en niet achterom. Iedereen verdient gelijke kansen, zelfs voor de 2e keer en met aantoonbare ambitie krijg je die kansen ook. Wat ik het meest belangrijk vind, is dat er een vertrouwensband is en wederzijds respect.”